Santa IconU hangt uw woning vol lampjes en uw kerstboom vol ballen, waarom zou u dan ook niet meteen uw computer voorzien van kerstversiering?

Of u nu voor- of tegenstander bent maakt weinig uit. Feit is dat als u in de eindejaarsperiode buiten komt, u niet om de talrijke kerstversieringen heen kan. Sommigen gaan zo ver in het decoreren met lichtjes, dat ondergetekende de energiefactuur die in januari volgt, liever niet onder ogen krijgt (kwestie van het humeur op peil te houden). Maar soit, voor ieders wat wil en dat geldt zeker ook voor hen die ervan houden om hun computer/laptop/tablet willen opsmukken met kerstversiering. Voordeel? Het kost u niks, behalve een klein beetje elektriciteit die de computer anders sowieso nutteloos zou opstoken.  Wel, als we u dan toch niet kunnen tegenhouden, vertellen we u graag waar u de leukste kerstversiering voor je desktop/laptop kan vinden.

Kerstversiering voor uw desktop

De (kerst) thema's van Microsoft:

Uiteraard biedt Microsoft zelf ook kerstthema's (Holiday) aan voor Windows. Ze bekijken en downloaden kan hier.

Geanimeerde kerstversiering voor je desktop:

Vindt u de statische thema's van Microsoft maar niks, kunt u natuurlijk gaan grasduinen op het Internet. Maar zoals u dat van ons gewoon bent, hebben wij dat reeds voor u gedaan. Wat wij vooral belangrijk vonden is dat de kerstversiering voor onze computer/laptop niks kostte en makkelijk te installeren is (zonder rommel, dat spreekt). De feestdagen zijn al duur genoeg nietwaar?

Zo vonden we kerstlichtjes om het Bureaublad op te smukken. Leuk, maar storend tijdens de bezigheden aan de pc. Wilt u ze toch graag hebben, kan u ze hier downloaden. Installatie is niet nodig, uitpakken en op het .exe bestand klikken en klaar.

Wij vonden ze op get-xmas.com waar u trouwens ook tal van andere kerstversiering voor uw computer kan downloaden, gaande van Bureaubladachtergronden, geanimeerde kerstbomen, en sneeuwsporen die achter uw computermuis aanhollen. Neem eens een kijkje en doe er uw voordeel mee.