Recent toegevoegd

Hoe een e-mail verzenden vanuit Word?

Word IconAls u een Word-document wil verzenden hoeft daarvoor heus geen één of ander e-mailprogramma voor te openen. Rechtstreeks vanuit Word kan het ook.

Lees meer...

Ook bij PCLeek!

Edge: Hoe uw opgeslagen wachtwoorden achterhalen?

Edge Logo Net zoals elke andere moderne browser, slaat ook Edge uw wachtwoorden op (mits uw toestemming). In deze tip doen we uit de doeken hoe u uw opgeslagen wachtwoorden kan achterhalen met Edge.

Lees meer...

Recente Reacties

 • Mary Bo zei Meer
  ECHT SUPER BEDANKT! Ik ben al weken aan het klooien hiermee, wat een snelle en makkelijke oplossing!
 • Deadslim77 zei Meer
  i5-9600k stock
  GTX 1070 dual
  2x 970 500GB
  32GB Corsair Vengeance Pro 3000Mhz

  CPUScore         ...
 • Edwin zei Meer
  Super! Eindelijk een website die echt helpt een probleem op te lossen! De printer spooler opnieuwe...

Dash Berlin  Armada SessioDash Berlin bent u in het verleden al eens tegengekomen in onze collectie. De zangeres Emma Hewitt zit al langer in de branche en is alom gekend in het dance milieu. Zo werkt ze regelmatig samen met andere bekendheden zoals onder andere Armin van Buuren en staat ze op moment van schrijven (maart 2010) in de hitlijsten met het nummer Waiting.

Kan allemaal wel zijn maar waarom dan deze special?

Eenvoudig, als u op Youtube rondsnuffelt, komt u wel meer videoclips tegen, het ene al wat beter dan de andere om van de kwaliteit nog maar te zwijgen. Zo komt u ook wel eens een mix tegen. De muziek mag dan wel mooi in elkaar overvloeien, de bijhorende clip is vaak van een veel lager niveau. Niet zo bij onderstaande clip, die is nagenoeg perfect in elkaar gestoken, zowel de audio als de video is van sublieme kwaliteit en duurt bovendien 42 minuten!!! Tijdens die tijd passeren er anderen bekenden het scherm en hoort u wel oudere hits het revue passeren. U merkt meteen dat er professionals aan het werk zijn geweest. Kan ook niet anders want deze clip is geplaatst door Armada Music ter promotie van het nieuwste Dash Berlin album. Houdt u van het betere dance genre? Dan mag u deze clip absoluut niet missen! Enjoy… we zien elkaar weer in 3 kwartier!