vrijdag, juli 30, 2021

Bonzai Trance ProgressiveWilt u eens 8 minuten genieten van schitterende muziek in combinatie met fantastisch filmpje? Lees, luister en bekijk dan zeker dit artikel.

We maken er absoluut geen geheim van dat we bij PCLeek een lichte voorkeur hebben voor electronische muziek. Als er dan ook nog eens een meesterwerk van een video aan gekoppeld is, worden we helemaal enthousiast. We willen u wel waarschuwen dat u toch maar beter niet uw muiscursor naar het sluiten-icoontje beweegt als u voorgaande gelezen hebt. Persoonlijk vinden we de muziek geweldig, maar als u er een andere mening op nahoudt, doe dan zeker eens de moeite om het filmpje te bekijken. De 'videoclip' is een project van de Duitse filmacademie en is zowat het mooiste wat we de afgelopen jaren gezien hebben op YouTube.

Onderstaande clip verdient meer dan elke andere een plaats op deze website en wel omdat het een echte 'showcase' is met wat er zoals mogelijk is aan een computer. Aan zowel de muziek en het filmpje zijn uren werk aan voorafgegaan.

Over het project Limited Growth konden we helaas weinig informatie vinden. We konden enkel achterhalen dat het nummer No Fate uitkwam bij het label Bonzai Records, althans bij Progressive Trance tak van het Belgische label. Er bestaan verschillende varianten van het nummer, maar de remix van Quadran is echt wel de beste. Quadran (een samenwerking tussen Philippe Van Mullem & Phi-Phi) bestaat al sinds 1995. Later zou Philippe Van Mullem alleen verder doen met het project dat onder andere bekend werd met nummers als Free Your Mind en Eternally. Als geen idee hebt waarover we het hebben zoekt u beide titels maar eens op bij YouTube. Maar eerst genieten van de het filmpje en de muziek.

Update:

Helaas werd het filmpje door de gebruiker van YouTube afgehaald. omdat we toch de muziek niet willen onthouden plaatsen we een ander fragment van YouTube.

Recente Reacties

 • Reinder zei Meer
  Top heel goed
 • Daantje 68 zei Meer
  Zo heb je idd wel de weekdag en maand en jaar maar ik wilde weekdag, datum, maand en jaar. Dit doe...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Misschien een wat late reactie maar de URI's moeten telkens worden voorafgegaan door...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Voor alle Win 10 Homers...

  Gpedit is eenvoudig te activeren want zit wel degelijk (goed verborgen...