vrijdag, juli 30, 2021

MavericksThe Mavericks was een Grammy winnende neo traditionele country muziek band en werd opgericht in 1989 in Miami, Florida, U.S.A.

De best gekende bezetting bestond uit Raul Malo (hoofdzanger, gitaar,7 Augustus 1965),Robert Reynolds (Bas, zang,30 April 1962), Paul Deakin (Drum, zang, 2 september 1959) en Nick Kane (Lead gitaar, zang, 21 Augustus 1954). Tussen 1991 en 2003 namen ze zes studio albums op waarvan 14 singles in de Country Billboards stonden.

Hun grootste hit wereldwijd was wel de single uit 1996, "All you ever do is bring me down", die ze tevens samen opnamen met accordeonist Flaco Jeminez (ook te zien in de clip). In 1999 splitte de groep nadat hun album "Trampoline" niet het nodige succes behaalde en weinig aandacht kreeg op de radiostations. In 2003 kwamen ze weer samen nadat hun Greatest Hits Compilaties veel bijval kenden. Ze trokken weer samen de studio en namen een nieuw album "The Mavericks" op. Helaas net als in '99 flopte ook dit album en in 2004 hielden The Mavericks voorgoed op te bestaan, de leden gingen elk hun eigen weg. "All you ever do..." is en blijft één van de meest bekende country hits en feestplaat bij uitstek in onze contreien. Schuif de stoelen aan de kant en doe de......Line Dance".

Recente Reacties

 • Reinder zei Meer
  Top heel goed
 • Daantje 68 zei Meer
  Zo heb je idd wel de weekdag en maand en jaar maar ik wilde weekdag, datum, maand en jaar. Dit doe...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Misschien een wat late reactie maar de URI's moeten telkens worden voorafgegaan door...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Voor alle Win 10 Homers...

  Gpedit is eenvoudig te activeren want zit wel degelijk (goed verborgen...