Korsakoff Empty%20my%20bottleDJ Korsakoff is een Nederlandse dame dat furore maakt als DJ in het harde dance (hardcore) wereldje, denk daarbij vooral aan zaken zoals de Thunderdome evenementen.

Maar voor u begint te denken dat we een of andere 'vijs' kwijt zijn beluistert u best even onderstaande videoclip, maar vergeet dan vooral niet de foto's van de dame in kwestie te bekijken.

Sigh!. Dj korsakoff maakte haar debuut in 2001 met de plaat Seperated World. Deze bleek bijzonder succesvol te zijn in 'het milieu' van hakkers en aanverwanten. Uiteraard volgens er nog meer releases waaronder een eigen album genaamd ' The sound Of ' waarop ook dit 'My empty bottle' staat. In 2006 werkt ze dan samen met Topfotograaf Frank de Mulder die haar vastlegt op de gevoelige lens en waarin ze niet meer draagt dan een weinig aan de verbeelding overlatende bikini. Op moment van schrijven werkt ze nog steeds samen met andere Dj's (waaronder Outblast) en verzorgt ze nog steeds sets op de betere hardcore evenementen.