Recent toegevoegd

Hoe een e-mail verzenden vanuit Word?

Word IconAls u een Word-document wil verzenden hoeft daarvoor heus geen één of ander e-mailprogramma voor te openen. Rechtstreeks vanuit Word kan het ook.

Lees meer...

Ook bij PCLeek!

De top 5 gratis mediaspelers voor Windows

Movie IconSteeds meer mensen kijken video's aan hun PC. Streaming diensten zijn aan een opmars bezig en de content groeit gestaag. Reden genoeg om eens te kijken wat de 5 beste (en gratis) mediaspelers zijn voor uw Windows-pc.

Lees meer...

Recente Reacties

 • Mary Bo zei Meer
  ECHT SUPER BEDANKT! Ik ben al weken aan het klooien hiermee, wat een snelle en makkelijke oplossing!
 • Deadslim77 zei Meer
  i5-9600k stock
  GTX 1070 dual
  2x 970 500GB
  32GB Corsair Vengeance Pro 3000Mhz

  CPUScore         ...
 • Edwin zei Meer
  Super! Eindelijk een website die echt helpt een probleem op te lossen! De printer spooler opnieuwe...

AtbATB is de afkorting voor de Duitse Dj, producer en musicus Andre Tanneberger. De man brak eind de jaren ’90 door op het moment dat het Trance-genre hoge toppen scheerde. Het hoeft dan ook niet verwonderlijk te zijn dat dit nummer rond de eeuwwisseling uitkwam.

Opvallend aan deze track zijn de gitaargeluiden en melodieën. Dit zijn dan ook meteen de belangrijkste (en meest herkenbare) elementen voor deze Dj. Andre Tanneberger behoorde indertijd dan ook thuis in het lijstje van ‘populairste Dj’s ter wereld’. 9Pm (till i come) behaalde zelfs de hoogste plaats in de UK single-charts, en behoorde daar toen in 1998, dan ook bij de 5 best verkocht single met een oplage van 850.000 stuks! De noteringen in onze contreien daarentegen waren eerder aan de povere kant. In ons land werd 9Pm niet genoteerd. In Nederland viel het wel in de smaak, 18 weken verblijf in de hitlijsten, met een hoogst behaalde positie van 12. Je zou voor minder emigreren!