Clean Master IconNet als bij een computer kan een onderhoud en/of optimalisatie voor uw smartphone/tablet geen kwaad. Ook die dingen beginnen na een tijd trager te werken en raken vervuild met rommel.

Bezitters van een Android gebaseerde smartphone en/of tablet zullen wellicht kunnen bevestigen dat ook dit besturingssysteem na verloop van tijd trager begint te werken. De reden hiervoor is min of meer dezelfde als bij Windows gestuurde computers. Veelvuldig installeren en de-installeren van apps, bestanden die blijven rondslingeren (foto's, video's, etc.), lege mappen en overbodige cache bestanden, zijn de belangrijkste boosdoeners voor een traag reagerende smartphone op tablet. Maar net zoals bij Windows computers bestaan er hulpprogramma's die u kan downloaden en installeren om de boel op te ruimen. Bij Android noemen ze dat geen downloads maar apps, en die vindt u terug in Google Play.

Clean Master: Onderhoud voor uw smartphone of tablet (Android)

Clean Master is zo een app die uw smartphone of tablet een grondige opruimbeurt kan geven.

Clean Master kan:

  • Het geheugen optimaliseren

Clean Master Android 2

  • Overbodige bestanden opruimen (ook geavanceerde modus mogelijk)

Clean Master Android 1

  • App managment (Apps eenvoudig verwijderen)

 Clean Master Android 4

  • Wissen van privacy gevoelige bestanden.

Clean Master Android 3

  • Bij de test waren onze eerste indrukken alvast positief, maar net zoals bij gelijkaardige software voor computers, is het altijd goed opletten geblazen dat u niet teveel weg kiepert.
  • Clean Master downloaden kan via Google Play (zoek naar Cleam Master) of via deze link.