vrijdag, september 17, 2021

Facebook IconDe lange lijst met privacyopties van Facebook kan demotiverend werken als u u beslist om enkele wijzigingen aan te brengen, maar toch kunnen we het belang er van niet genoeg benadrukken. Van ons krijgt u alvast een lijst  van instellingen die u best wijzigt of controleert om jezelf beter te beschermen.

Facebook IconAls u volgens Facebook wat weinig Facebook-vrienden hebt, word u gevraagd om mensen toe te voegen die je misschien niet kent. Deze functie noemt men Vriendensuggesties, en kan u vrij eenvoudig uitschakelen in Facebook. Interesse? Lees dan onderstaande tip.

Gazet IconWilt u eens origineel uit de hoek komen op een sociale netwerksite? Een presentatie kruiden met een leuk krantenartikel? Het kan! En het is nog simpel ook.

Facebook IconSociale media en 'volgers' gaan hand in hand. De ene kan er nooit genoeg hebben, de andere heeft er lak aan. Lees in deze tip welke instellingen u kan aanpassen, hoe u volgers verwijdert of blokkeert met Facebook.

Surftip IconU kan de wereld der saaiheid op sociale netwerken doorbreken door onder andere uw (status)updates te voorzien van speciale teksteffecten.

Binaire CodesWenst u eens origineel uit de hoek te komen als u een boodschap wil overbrengen aan vrienden, kennissen en familie? Waarom doet u dat niet in binaire codes?

Recente Reacties

 • Superleek zei Meer
  @Gert

  Ik denk dat onderstaand 1 van de eenvoudigste methodes is:

  Gmail-berichten selectief...
 • Gert zei Meer
  Ik wil al mijn oudere e-mails in een map plaatsen - zodat ik ze nog steeds kan raadplegen en...
 • Kees zei Meer
  Dankjewel voor dez informatie.
 • Superleek zei Meer
  1. Open de Google Maps app.
  2. Typ de coördinaten in de zoekbalk - gebruik makend van het graden,...