Facebook IconFacebook zal te pas en te onpas vragen om contactpersonen te importeren uit andere e-mail diensten. Toevoegen gaat eenvoudig, verwijderen is een ander verhaal.

Facebook gebruikers kennen ongetwijfeld de vriendenzoeker. Het onding van de sociale netwerksite dat maar al te graag in je contactpersonen van Outlook, Hotmail, MSN, Gmail en aanverwanten wil grasduinen naar vrienden van u. Naar onze bescheiden mening heeft Facebook hoegenaamd geen affaire met onze contactpersonen. Maar we veronderstellen dat er toch heel wat ‘Facebookers’ gebruik gemaakt hebben van de functie. Hebt u daar spijt van en wilt u de geïmporteerde contactpersonen weer verwijderen? Dan zult u hard uw best moeten doen om deze functie te vinden op Facebook. Maar, omdat zulke dingen tegen onze ideologie en principes indruist, helpen we u zeer graag op weg, opdat u de geïmporteerde vrienden weer kan verwijderen met enkele muisklikken.

Facebook: Geïmporteerde contactpersonen verwijderen

Facebook Vrienden Importeren

  • Klik op de knop Verwijderen en volg eventueel de instructies op het scherm.

Facebook wijzigt aan de snelheid van het licht de programmatuur, lay-out en functies van hun netwerk. We kunnen niet garanderen dat deze tip of schermafdrukken nog actueel zijn op het moment dat u dit leest.