ChromeMet yourHere kan u verder lezen waar u gestopt was met Chrome zonder dat u webpagina, tekst of alinea opnieuw moet zoeken.

Als internetgebruiker kent u wellicht het probleem waarbij u lange, maar toch interessante teksten aan het lezen bent die u wegens tijdsgebrek niet helemaal tot op het eind kan lezen. Als u dan toch de tijd hebt, wordt u misschien weggeroepen of moet u uw pc afstaan aan een ander opdringerig familielid. Om een lang verhaal kort te maken, u hebt dan eindelijk eens interessante teksten gevonden op Internet, maar lezen tot op het eind zit er niet in. Een dag later wilt u natuurlijk graag verder lezen, maar de pagina bij de favorieten of bladwijzers voegen, dat hebt u over het hoofd gezien. Als u dat niet vergeten was, is het natuurlijk een hele karwei om te zoeken waar in de tekst dat u  weer precies gebleven was. U snapt het plaatje? Mooi want de oplossing bij uitstek heet yourHere. Met YourHere vindt u in een vingerknip de webpagina en lijn in een tekst terug waar u voorheen gestopt was.

Chrome: YouRhere, verder lezen waar u gestopt was

  • De extensie yourHere downloaden kan via deze link. (met Chrome wel te verstaan)
  • Zodra de pagina opent klikt u op de knop: Toevoegen aan Chrome/Gratis.
  • Er verschijnt een dialoogvenster waarin meegedeeld wordt tot welke gegevens de extensie toegang krijgt. Als u akkoord gaat klikt u op Toevoegen.

Yourehere1

  • Nadat de youRhere ge├»nstalleerd is, kunt u met een gerust gemoed beginnen met (lange) teksten te lezen. Het enige wat u moet doen is dubbelklikken op een lijn in de tekst om het te markeren.

Yourehere2

  • Wordt u weggeroepen of kunt u om welke redenen dan ook niet verder lezen, dan kunt u dat perfect op een later tijdstip doen. Open Chrome en klik op het yourHere-icoontje in de rechter bovenhoek en selecteer het gewenste artikel (indien meerdere).

Yourehere3

  • Zie, dat noemen wij eens een nuttige extensie.