Internet Explorer IconU kan perfect de geschiedenis van het Automatisch aanvullen wissen met Internet Explorer. Hoe? dat leest u in deze tip.

Nu kennen jullie allemaal het Automatisch aanvullen in Internet Explorer waarbij de browser suggesties doet van zodra u webadressen, formulieren, gebruikersnamen et cetera. intikt. Nu zijn er computergebruikers die een hekel hebben aan deze functie. Zij vinken gewoon alle opties bij het Automatisch aanvullen uit, en hebben er bijgevolg geen ‘last’ meer van. Anderen vinden het Automatisch aanvullen dan weer handig maar beginnen het pas vervelend te vinden als de lijst met eerder getikte webadressen etc. te lang wordt, of ze zijn bezorgd over hun privacy als ze even de computer verlaten. Wel voor hen deze uitstekende tip!

Geschiedenis automatisch aanvullen wissen met Internet Explorer:

U vindt het Automatisch aanvullen best een handige functie maar bent bezorgd om je privacy (meerdere gebruikers op 1 account) of hebt lak aan de lange lijst suggesties na verloop van tijd?

  • Open Internet Explorer en open de Internetopties. Klik u op het 'tandwieltje' in de rechterbovenhoek > Internetopties.

Internetopties Openen

  • In het dialoogvenster dat volgt selecteert u het tabblad Inhoud
  • Klik op de knop Instellingen onder de rubriek Automatisch aanvullen.

Geschiedenis Automatisch Aa

  • Bij het volgende venster hoeft u enkel nog maar op de knop: Geschiedenis van Automatisch aanvullen wissen, te klikken.

Wissen Aanvullen

  • Er volgt een venster waarin u kunt aanvinken welke onderdelen van het Automatisch aanvullen u wenst te wissen.
  • Maak uw keuze en klik Verwijderen.

Browsergeschiedenis Wissen

Klaar! Weg is de lange lijst met suggesties als u wat intikt. Zorgen maken over het feit dat anderen tijdens een korte afwezigheid, weten wat je ervoor hebt ingetikt, hoeft ook niet meer. Al is dat uiteraard afhankelijk van de opties die u bij de laatste stap aanvinkt bij het wissen van het automatisch aanvullen.