Software IconElke computergebruiker heeft wel een aantal programma’s (of apps) geïnstalleerd, maar hoeveel weet u eigenlijk over die programma’s en/of de makers er van?

Kent u de URL’s met recentste update informatie? Kent u de URL’s met ondersteuning? Wanneer hebt u een programma voor het laatst gebruikt? U zou versteld staan, als u wist hoe eenvoudig het is om aan extra en nuttige informatie te geraken over de software dat u geïnstalleerd hebt. Hoe u daar snel en eenvoudig aangeraakt? Simpel!

Hoe gedetailleerde informatie over geïnstalleerde software of apps achterhalen?

  • Open het Configuratiescherm (typ configuratiescherm in het menu start).
  • Van zodra het Configuratiescherm opent, zorgt u ervoor dat u kleine of grote pictogrammen geselecteerd hebt.
  • Open vervolgens (dubbelklik) Programma's en onderdelen.

Kleine Pictogrammen Configuratiescherm

Bij het dialoogvenster dat volgt, ziet u dan een lijst met de geïnstalleerde software verschijnen. Bovenaan elke kolom krijgt u al extra informatie zoals Uitgever, Naam, Grootte etc. Maar wist u, dat u nog veel meer informatie kan verkrijgen?

  • Het enige wat u moet doen is met rechts klikken op het hoofding van een kolom en in het menu dat verschijnt kiezen voor Meer

Informatie Software1

  • Bij het volgende venster hoeft u enkel nog maar vinkjes te plaatsen bij de items waarvan u extra informatie wil zien verschijnen in het overzicht.

Informatie Software2

Bevestig met OK.

Succes!